måndag 2 november 2015

Ryssland-Kirovsk

Som jag skrev i det tidigare inlägget så har jag varit i Ryssland tillsammans med revygänget. Vi var bara fyra stycken som visste var vi skulle, resten hade fått en färdig packlista där det blandannat stod att de behövde ha med sig ett giltigt pass. Grejen med våra slutresor har alltid varit att ingen förutom de som ordnar slutresororna ska veta var man ska och alla andra bara hänger på eller försöker lista ut var vi ska, vilket jag tycker är väldigt roligt.

Vi åkte buss i tolv timmar tror jag och det var väldigt dålig och guppig väg då vi passerat gränsen till Ryssland, under bussresans gång hade vi lite olika aktiviteter för att tiden skulle gå fortare. 

Det var många av oss som aldrig hade varit i Ryssland så det var en upplevelse att komma dit, som att åka många år tillbaka i tiden, allt var grått husen hade helt olika fönsterkarmar och fönster.

På hotellet var vi nästan helt ensamma det var en eller två gäster till, rummen var helt okej över förväntan men maten hade inte hög standard alls någonstans. Vi fortsatte med våra aktiviteter också lite varje dag, på kvällarna var vi i samlingsrummet och lekte lekar och surrade. 

En dag var vi in till Apatity och gick i affärer och kollade in centrum, det är inte precis något ställe där man enkelt hittar sovenirer, men det var trevligt ändå. Trots att det inte alls såg ut som en affär utan snarare som att någon bodde där så  öppnade bara dörrar och gick in och det var faktiskt affärer.

En dag for vi till ett annat hotell för att basta, bastun var renoverad och helt ny å fräsch men hotellet i sig såg ut som att det när som helst skulle falla ihop.

Sista natten dygnade jag och några till, vi hade kul och för att inte somna begav vi oss ut i Kirovsk som staden vi bodde i hette för att kolla runt lite. Det fanns några få byggnader som var fina bland annat en nattklubb som var helt ny, annars får det lika som överallt annat trasigt fogskummat och förstört. 

Vi hade en väldigt trevlig resa och alla i revygänget är så härliga, jag tror att alla uppskattade resan och tiden där. Man kan inte annat än ha kul med detta tokiga sällskap.


















































Inga kommentarer:

Skicka en kommentar